Een zoönose, dat kan iedereen overkomen!

Nieuwsbrief APRIL 2018 (2)

Een zoönose, dat kan iedereen overkomen!

In deze nieuwsbrief:

  1. Zeer boeiende voordracht over zoönose.
  2. Zeer interessante film over Varroase.
  3. Hoe een beurs van 30.000 euro verdienen?

1— Zeer boeiende voordracht over zoönose.

bijscholingOp woensdag 09 mei, te Sint-Niklaas zal er een zeer boeiende voordracht worden gehouden over zoönose. Een onderwerp dat voor iedere practicus van toepassing kan zijn. Dit boeiende onderwerp werd door prof. Gabriël al eerder in Limburg gegeven en kende er veel bijval.

Deze voordracht telt mee als erkende bijscholing voor BMO’s (3 uur) en ook als bijscholing voor de Orde der Dierenartsen (3 punten voor het volgen van de voordracht en 3 punten extra als men 60% of meer van de meerkeuzevragen juist beantwoordt).

Geïnteresseerd? Lees dan hier verder

Naar Programma en Inschrijving


2— Zeer interessante film over Varroase.

beeVia onderstaande link vindt u de definitieve versie van de instructiefilm "Controle van de varroase in Belgische bijenkasten: stand van zaken begin 2018".

Dit materiaal werd ons ter beschikking gesteld door dhr. Koe Bastaerts van de Federale overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en leefmilieu. Waarvoor dank.

Koen Bastaerts

Communicatiemedewerker Management Office DG 4
Eurostation | Victor Hortaplein, 40/10 | 1060 Sint-Gillis | België
02 524 72 05
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Naar de instructiefilm »


3— Hoe een beurs van 30.000 euro verdienen?

eurosElke dag tonen veehouders over de hele wereld hun opmerkelijke inzet voor het welzijn en de gezondheid van hun dieren.

Ter ondersteuning van hun toewijding heeft Bayer samen met de World Farmers' Organisation (WFO) een wereldwijd Care4Cattle-initiatief van € 30.000 gelanceerd om innovatief denken te erkennen in het bevorderen van dierenwelzijn.

Lees meer »


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS