NIEUWSBRIEF: Vlaamse successen | Contracten of begeleiding nodig? | Buitenlands paard identificeren

Nieuw hoofdstuk in succesverhaal Vlaamse paardensector. Het Belgisch Warmbloedpaard is het beste jumpingstamboek ter wereld. Zangersheide mag trots zijn op een mooie zevende plaats. Halifax Van Het Kluizebos is het beste springpaard op onze planeet (zie foto). Nergens in Europa staan meer paarden per inwoner dan in Vlaanderen. Het aantal geëxporteerde paarden steeg tot bijna 4.300 per jaar. ...

http://paarden.vlaanderen/nieuwsbriefnieuw/index.php?id=62

Nieuw hoofdstuk in succesverhaal Vlaamse paardensector
  • Het Belgisch Warmbloedpaard is het beste jumpingstamboek ter wereld. Zangersheide mag trots zijn op een mooie zevende plaats.
  • Halifax Van Het Kluizebos is het beste springpaard op onze planeet (zie foto).
  • Nergens in Europa staan meer paarden per inwoner dan in Vlaanderen.
  • Het aantal geëxporteerde paarden steeg tot bijna 4.300 per jaar.
  • ...

Kortom, we kunnen weer heel wat nieuwe prestaties toevoegen aan het succesverhaal van de Vlaamse paardensector. We verzamelden alle realisaties in een overzichtelijk dossier. Hierin leest u alles over de export van onze paarden, het succes van onze topsporters en -trainers, de groei van de rensector, de aantrekkingskracht van de Vlaamse Arabische volbloedpaarden, het belang van de toeleveringssector, de lokale populariteit van hippische recreatie,…
» Klik hier voor het vernieuwde dossier.


Een paard met een buitenlands paspoort identificeren
Wat hebben we nodig?

Onderzoek naar de digitale evolutie binnen de paardenindustrie
Neem deel!
Paarden die langer dan 90 dagen in België verblijven, moeten verplicht geregistreerd worden in de centrale databank. Meestal zijn dit paarden met een buitenlands paspoort. Dagelijks krijgen wij vragen over de documenten die wij nodig hebben om deze dieren te registreren. Vooral de afgestempelde identiteitscontrole wordt vaak vergeten (zie foto).
Daarom hebben we op onze website de nodige documenten even duidelijk op een rijtje gezet.

» Klik hier voor meer info. In het kader van hun eindwerk onderzoeken twee studenten van de Vlerick Business School de digitalisering binnen de paardensector. Meer bepaald vragen ze zich onder andere af of ruiters, paardeneigenaars,… gebruik maken van het internet bij het aankopen van voeders, supplementen en verzorgingsproducten.
 
De enquête neemt maximaal 10 minuten in beslag en alle antwoorden zullen volledig anoniem verwerkt worden. Bovendien maken deelnemers kans om een verrassingspakket met Cavalor Care producten (ter waarde van 100 euro) te winnen.
 
Deelnemen dus!
» Klik hier om naar de enquête te gaan.
NIEUW: Advies, ondersteuning en contracten op maat!

Als koepelorganisatie van de Vlaamse paardensector, bouwde PaardenPunt Vlaanderen door de jaren heen heel wat expertise op. Die hebben we nu vertaald in een uitgebreid dienstenaanbod.

Iedereen kan volledig kosteloos beroep doen op onze eerstelijnsadviezen, uitgebreide infowebsite, elektronische nieuwsbrief, modelcontracten,...
Hiernaast bieden we nu ook - aan toegankelijke tarieven - diverse diensten op maat aan (contracten, bemiddeling, begeleiding,...).

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
» Klik hier!

Bekijk ook zeker

Vacature communicatieverantwoordelijke
Nog enkele dagen om te solliciteren... 
» Klik hier voor meer info.


Ontdek de Wiesbeekroute
Genieten voor ruiters en menners
» Klik hier voor meer info. 

 
Opgepast voor de paardenluisvlieg
Een vervelend en mogelijks gevaarlijk insect voor paarden
» Klik hier voor meer info. 

© Foto's (van boven naar beneden): Paardenfotograaf | PaardenPunt Vlaanderen | PaardenPunt Vlaanderen |  PaardenPunt Vlaanderen | PaardenPunt Vlaanderen | Provincie Oost-Vlaanderen | Captain Pixel

Met dank aan onze partners

vlm

vlaamse overheid

uwbanner

cavalor

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS