NIEUWSBRIEF: dialoogdag, succes in de paardensector, subsidiemogelijkheden kmo's, gratis studieavond...

Gratis studieavond: 'Fokken zonder gokken'?
Op 7 november organiseren het Departement Landbouw en Visserij, PaardenPunt Vlaanderen en de Katholieke Hogeschool Vives een gratis studieavond met interessante sprekers die hun visie geven over de huidige werkwijze en technieken in het fokken. ...

http://paarden.vlaanderen/nieuwsbriefnieuw/index.php?id=65

Gratis studieavond: 'Fokken zonder gokken'?

Op 7 november organiseren het Departement Landbouw en Visserij, PaardenPunt Vlaanderen en de Katholieke Hogeschool Vives een gratis studieavond met interessante sprekers die hun visie geven over de huidige werkwijze en technieken in het fokken.


» Klik hier voor meer info

Dialoogdag: 'Economie en de paardensector'

Op woensdag 11 oktober 2017 vond de dialoogdag: 'economie en de paardensector' plaats bij EHS te Meetkerke. Ondanks zijn succes wordt de hippische sector aan tegen heel wat problemen. Samen met vertegenwoordigers vanuit gans de sector en de betrokken overheden trachten we deze problemen op te lossen.

» Klik hier voor meer info
 

Subsidiemogelijkheden voor kmo's

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen biedt verschillende interessante steunmaatregelen aan voor kmo's. Wilt u meer weten over deze maatregelen? Lees dan zeker even ons nieuwsbericht of ga naar de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

» Klik hier voor meer info

 

Vlaamse paardensector boekt weer succes 

Het WBFSH heeft zijn afsluitende seizoensranking gepubliceerd en de Vlaamse paardensector mag weer terecht trots zijn. Halifax van het Kluizebos (Heartbreaker | BWP) blijft op de eerste plaats staan als beste springpaard ter wereld. In de ranking van beste stamboeken ter wereld prijkt BWP knap op de eerste plaats. Studbook Zangersheide mag dan weer tevreden zijn met een vijfde plaats en het Waalse stamboek SBS staat op de derde plaats. ​

» Klik hier voor meer info

Word partner: bereik én ondersteun de volledige paardensector!

Via PaardenPunt Vlaanderen bereikt u de volledige Vlaamse paardensector: professionelen, liefhebbers, eigenaars, recreanten, competitiesporters, betrokken overheden,… Iedereen die in aanraking komt met paarden, los van hun discipline, achtergrond en ervaring klopt aan bij het PaardenPunt. Hierin zijn wij compleet uniek.
Niet alleen krijgt u de kans om de paardensector te bereiken, als partner geeft u deze bovendien een waardevol duwtje in de rug. U kan er trouwens ook voor kiezen om u te verbinden  aan specifieke projecten of onderwerpen die u nauw aan het hart liggen.

» Klik hier voor meer info

Bekijk ook zeker
Onze diensten
» Klik hier voor meer info.
Bouwvergunningen
» Klik hier voor meer info
Opgelet voor esdoornvergiftiging
» Klik hier voor meer info.

 

© Foto's (van boven naar beneden): PhotoXpress | Paardenfotograaf.be | PaardenPunt Vlaanderen | PhotoXpress |  PhotoXpress | Willow - Wikimedia Commons

Met dank aan onze partners

vlm

vlaamse overheid

uwbanner

cavalor

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS