NIEUWSBRIEF: bouw stallen, voedingstips, ambassadeur gezocht

View this email in your browser

header paardenpunt vlaanderen
cavalor

Groen licht voor paardenstallen in agrarisch gebied

Het zal eindelijk eenvoudiger worden om paardenstallen te bouwen in agrarisch gebied. Het houden van paarden voor hobbydoeleinden in agrarisch gebied was lang niet zo simpel. Zo konden eigenaars niet zomaar een stal optrekken in de weide die zij bezaten, wat leidde tot grote ontevredenheid bij de hobbyhouders. Vlaams Parlementslid Lode Ceyssens heeft echter hard gewerkt aan een oplossing.

Lees er hier meer over.

 eten winter

Wat voert u uw paard deze winter?

De winter is in aantocht. Dat betekent: guur weer, nauwelijks gras op de wei en minder beweging voor de dieren. Hoe houdt u uw paard fit, warm en gezond? Met aangepaste voeding in de juiste hoeveelheden. Cavalor heeft ons enkele nuttig tips gegeven.

Lees er hier meer over.

No hoof No horse: win 1 jaar lang een gratis hoefsmid

Gezonde hoeven staan of vallen met de voeding en verzorging. Koopt u een product van Cavalor mét actiesticker in de winkel? Dan maakt u elke week kans op mooie prijzen. En maandelijks geven ze 1 jaar een gratis hoefsmid cadeau. Geef uw code in op www.cavalorgames.com en ontdek of u gewonnen hebt.

no hoof, no horse

Ambassadeur Stichting voor paarden in nood

De Stichting voor paarden in nood is op zoek naar 3 ambassadeurs om mee onze nieuwe campagne te dragen! Een bekende Vlaming, een paard en iemand met een persoonlijk verhaal. Het paard hebben we ondertussen al gevonden. Niemand minder dan Emerald wil ambassadeur zijn van onze campagne. Emerald vindt namelijk dat alle paarden recht hebben op een leven zoals hijzelf.

Naar de persoon met een persoonlijk verhaal zijn wij nog op zoek. Heb jij een adoptiepaard? Zet jij je graag in voor verwaarloosde paarden? Neem dan zeker deel aan onze wedstrijd. Dien je verhaal in voor 30 november. Wij selecteren hieruit de 3 beste verhalen en dan is het aan jullie om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen! Op donderdag 7 december wint het verhaal met de meeste stemmen.

Neem deel via onze Facebookpagina.

Neem deel via de website.

ambassadeur 2

Oost-Vlaanderen lanceert nieuwe ruiter- en menroute

Op 26 november kan u de nieuwe Schipdonkroute ontdekken van de provincie Oost-Vlaanderen. U kan vertrekken vanaf Manege Den Draver (Spinhoutstraat 1b 9930 Zomergem) of Manege Equifun (Zwepe 9a 9991 Adegem). Het grote publiek is welkom tussen 14u en 16u om de nieuwe route in te rijden. Na de rit kan u in de cafetaria genieten van een gratis drankje.

Lees er hier meer over.

Op 1 januari 2018 treedt de omgevingsvergunning in heel Vlaanderen in werking

Vanaf 23 februari 2017 is de omgevingsvergunning van kracht. Die vervangt de stedenbouwkundige vergunning en de milieuvergunning. In de overgangsperiode, tussen 23 februari 2017 en 1 januari 2018 bestonden zowel het digitaal loket voor bouwaanvragen als dat voor omgevingsvergunningen naast elkaar. Vanaf 1 januari 2018 werkt iedereen in Vlaanderen met het digitaal loket voor omgevingsvergunningen.

Lees er hier meer over.

 banner

Muziek in je onderneming

Muziek mag je niet zomaar afspelen in je onderneming. Meer weten?

Lees er hier meer over.

 

Huisvesting van paarden

Met de aankomende winter is het zeker interessant om de brochure 'huisvesting van paarden' te lezen.

Lees ze hier.

Met dank aan onze partners

vlm  vlaanderen  hieruwbanner  cavalor icon

© Foto's (van boven naar beneden): Pixabay | PaardenPunt Vlaanderen | PaardenPunt Vlaanderen | Pixabay

gray facebook 48gray link 48


Copyright © *|2017|* *|PaardenPunt Vlaanderen|*, All rights reserved.

Contacteer ons:
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Ambachtenlaan 23/2b
3001 Heverlee
016 899 410

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS