Maar 4 dierenvrienden in de hele stad - Stichting Dierennood

Zwerfdieren in Servië hebben het erg zwaar. Velen zullen de komende zomer niet halen. Gordana helpt zoveel als mogelijk.

Nieuwsbrief nr. 99 - april 2018

Bekijk de webversie

stichting dierennood

100% van de donaties is voor de zwerfdieren.

sdn 042018 header

Zwerfdieren in Servië hebben het erg zwaar. Velen zullen de komende zomer niet halen. Gordana helpt zoveel als mogelijk.

Er zijn maar 4 echte dierenvrienden die samen met Gordana in haar stad met meer dan 25.000 inwoners de vele zwerfdieren willen helpen.

gordana

Gordana ziet het verdriet en vraag om hulp in de ogen van veel zwerfdieren. Met donaties kan heel veel dierenleed worden verzacht en worden voorkomen.

gordana 01Ja, het is vaak Oost-Europa waar wij aandacht voor vragen, maar de nood voor de zwerfdieren is daar dan ook het hoogst!

Zo ontvingen wij een smeekbede van onze trouwe dierenvriendin Carla Hoeben. "Willen jullie alsjeblieft aandacht besteden aan Gordana Jovicevic? Zij is een van de zeer weinigen die de vele hulpbehoevende zwerfdieren in Odzaci / Servië zo geweldig helpt".

Dit was een jaar geleden. Natuurlijk hebben wij deze vrouw en alles wat zij voor de zwerfdieren doet, zeer goed gecheckt. Wij kwamen daarbij zeer onder de indruk wat deze vrouw allemaal voor het enorme leed van ontelbare dieren in haar omgeving iedere dag weer doet.

De bizarre mishandelingen, de vergiftigingen, de honger en dorst voor de vele zwerfdieren in haar wijde omgeving, pakt zij allemaal aan.

gordana 02

Dit arme dier werd midden in de nacht door Gordana gevonden, langs de kant van de weg, samen met 3 pasgeboren pups

doneer aubMomenteel heeft Gordana slechts 4 medestanders in de hele stad. Maar wel de zorg over bijna 100 honden en 40 katten.

Zij probeert al die dieren echt heel goed te helpen met zelfs sterilisaties maar zou zo ontzettend veel meer willen en kunnen doen, met een mooi bedrag door donaties. Van jullie allemaal, als dierenvrienden in België en Nederland!

Dit is dan ook het goede doel van onze 102e Hulpactie-van-de-Maand in april en wij hopen echt op een prachtig resultaat!

Zoals altijd, gaat ook hierbij 100% alleen naar dit specifieke doel. Bij ons geen afroming voor salarissen, huur of andere franje.

Meer zien? Klik hier verder.

marlie dierenambulance

Help gewonde dieren te redden met een scooter-ambulance.

Vorige maand vroegen wij al aandacht voor onze onvolprezen dierenvriendin Marlie Timmermans die zich al jarenlang inzet voor de zwerfdieren in Thailand, waar zo weinig aandacht voor is.

Omdat daar geen dierenambulances zijn, zoals de 375 die er in Nederland rondrijden, zou men daar al heel blij zijn met een scooter met een zijspan waar een gewond dier in neergelegd kan worden.

Marlie heeft al een goede 2e hands gevonden, maar onze Klein Project nr. 34 heeft nog niet voldoende opgebracht om deze te kunnen aankopen.

Kom op, lieve mensen, dit voertuig is ontzettend dringend nodig en zal letterlijk veel levens van onschuldige gewonde en ernstig zieke zwerfdieren gaan redden!

Klik hier voor meer informatie en om te kunnen doneren.

bellen

Kunnen wij even met elkaar bellen?

Op 25 mei gaat de nieuwe AVG-privacy-wet in werking, waarbij nieuwe Europese regels gaan gelden. Hiermee krijgen mensen meer zeggenschap over hun persoonsgegevens.

Zoals bijvoorbeeld voor deze nieuwsbrief. Wij willen hier graag zorgvuldig mee omgaan en willen al onze relaties hierover persoonlijk benaderen met een kort telefoongesprekje.

Daarbij zullen wij u vragen of de gegevens correct zijn. Tevens of wij u onze nieuwsbrief mogen blijven toesturen en wat uw voorkeur is voor eventuele donaties.

Binnen enkele dagen sturen wij al onze relaties een mail met verdere uitleg en met een link om de gegevens te kunnen gaan controleren.

Alvast onze dank voor de medewerking.

monique jacqueline

Monique, Jacqueline en Myriam zorgen voor veel donaties via rommelmarkten.

Hoeveel keren zij al niet op een rommelmarkt of wat men in België veel mooier brocantemarkt noemt, hebben gestaan is niet meer na te gaan.

Maar deze 3 fantastische dierenvrienden hebben inmiddels voor duizenden euro's aan extra donaties voor veel van onze hulpprojecten weten te zorgen!

Met het mooie weer in de lente en de zomer, zijn er overal in Nederland en België weer veel van dergelijke markten waar je meestal vrij eenvoudig een kraampje kunt huren.

Als je zegt dat het voor een Goed Dierendoel is, krijg je vaak nog korting of is het zelfs helemaal gratis.

Daar kun je dan je zolder-opruiming mooi verkopen, maar ook die van je buren, vrienden en familieleden. Als men hoort dat het voor de zwerfdieren is, is iedereen blij om eraan mee te werken.

En je weet: bij ons mag je precies aangeven, voor welk hulpproject(en) je de opbrengst wilt bestemmen.

Meer info en/of een spandoek aanvragen? Mail naar: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

emmy janssen

Emmy Janssen bezocht het asiel van Malika in Nepal.

Door een fijne samenwerking met de Jumbo Supermarkt in Lochem heeft Emmy al veel geld bijeen gebracht.

Toen zij naar Nepal op vakantie ging, vroeg zij ons of zij wat zou kunnen meenemen voor het bekende asiel van Malika, waar wij hier al eerder aandacht voor vroegen.

Het werd een heel bijzonder en emotioneel bezoek. Malika heeft Emmy persoonlijk rondgeleid en laten zien wat zij en haar team van vrijwilligers voor de vele dieren-in-nood in Nepal allemaal doen.

Behalve opgevangen zwerfdieren-in-nood, heeft zij in haar asiel ook ezels, koeien en zelfs buffels opgenomen. Hoewel deze laatsten als heilig worden beschouwd, hebben ze toch vaak hulp nodig.

Haar grootste wens? Ze zou heel graag een overkapping willen maken voor de honden en katten in de zomer. Het kan daar dan meer dan 45 gr. Celcius worden!

Meehelpen kan door een donatie over te maken via onderstaande link en kies dan voor het Extra Project in Nepal.

doneeraub


logo footer

Kabelhof 60
3072 WJ Rotterdam - NL
www.dierennood.nl
www.dierenstages.nl
www.dierenvrijwilligers.nl
www.nalatenvoordieren.nl
T (+31) (0)10 420 23 44
E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
ANBI-erkenning 8212 50 280
K.v.K. 2447 1674

facebook   twitter
 facebook color twitter color google linkedin
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS