Waar liefde voor dieren strafbaar is - Stichting Dierennood

Aida doet geweldig goed werk voor de grote aantallen zwerfdieren in het dieronvriendelijke Bosnië.

Nieuwsbrief nr. 100 - mei 2018

Bekijk de webversie

stichting dierennood

100% van de donaties is voor de zwerfdieren.

Stichting Dierennood - NB 100

Aida doet geweldig goed werk voor de grote aantallen zwerfdieren in het dieronvriendelijke Bosnië.

In Bosnië lijkt het een misdaad te zijn als je liefde voor dieren toont.

twee vrijwilligers

Aida en haar vriendin kunnen hun tranen niet bedwingen, als een zwerfhond duidelijk om hulp vraagt, maar die zij wegens geldgebrek helaas niet kunnen bieden.

woefkeBosnie is een land waar de bevolking immuun lijkt te zijn geworden voor leed van mensen, maar zeker ook voor dat van dieren.

Onze trouwe vrijwilliger Valentina van Dijk heeft al jaren contact met Aida in Bosnie, die de zwerfdieren WEL wil helpen en daar alles voor doet wat ze kan.

Onlangs nog heeft zij 10 weerloze puppy’s gered uit een afschuwelijk asiel. Hun moeder was voor hun ogen gedood en ze waren slechts een paar weken oud toen de hondenvangers hen in dat vreselijke asiel gooiden.

Aida bezoekt regelmatig dit asiel en kon niet aanzien dat deze jonge diertjes al zo snel aan hun einde zouden komen.

Zij kocht hen vrij en wil heel graag proberen om voor hen een fijn nieuw thuis te vinden, door adopties te regelen in het buitenland. Van de hel naar een paradijs-op-aarde!

aidamoeteenhond

Aida moet afscheid nemen, van een zwerfhond die zij wekenlang verzorgd heeft.

doneer aub Laten we haar alsjeblieft gaan helpen, zodat ze haar belangrijke werk kan blijven voortzetten. Ze heeft onze hulp zo ongelooflijk hard nodig.

Het moet verschrikkelijk zijn om iedere dag op te staan in de wetenschap dat je alleen maar hartverscheurende ellende op je pad zult vinden, vandaag, maar ook morgen en misschien nog wel jarenlang.

Valentina zal met Aida altijd contact blijven houden. Hun gesprekken als dierenvrienden monden soms uit in tranen aan beide kanten…

Iedere euro die voor dit project binnenkomt zal zelden zo goed besteed worden om dieren in de meest vreselijke situaties te kunnen gaan helpen.

Dit is dan ook het goede doel van onze 103e Hulpactie-van-de-Maand in mei en wat zou het mooi zijn als Aida flink wat financiële steun krijgt om nog beter te kunnen helpen!

Zoals altijd, gaat ook hierbij 100% alleen naar dit specifieke doel. Bij ons geen afroming voor salarissen, huur of andere franje.

Meer zien? Klik hier verder.

straycatlooki

Loes en haar team helpen zwerfkatten in diverse landen!

Ons bestuurslid Loes de Vries, heeft samen met een paar andere dierenvrienden een extra stichting opgericht om zwerfkatten te kunnen adopteren om deze naar Nederland te halen.

Wij hebben het dan over 'Stichting Little Tigers'. Zij regelen heel secuur adopties om vooral zeer aanhankelijke en sociale geselecteerde katjes een veel beter huis te kunnen bieden. In de landen waar ze werken (Spanje en Bulgarije) worden kittens vaak na een paar weken pardoes op straat gezet.

Maar zij willen ook de locale achterblijvende zwerfkatten goed kunnen helpen, door het ondersteunen van betrouwbare locale hulpprojecten om zwerfkatten-in-nood te kunnen helpen.

Wij ondersteunen dit prachtige werk met ons Kleine Hulpproject nr. 35, dat momenteel op onze website staat.

Kijk er maar eens naar. Want er staan ook een aantal katjes op, die wachten op een fijn huis! Misschien wel bij jou?

KIJK HIER VOOR MEER

doneeraubhart

straycat3

Profiteer nu van 15% lente-korting op onze huisdier-artikelen

Heb je op onze website al onze rijk gesorteerde webshop gezien, vol met leuke spullen voor je huisdier(en)?

Niet alleen voor katten en honden, maar er zijn ook aparte rubrieken voor knaagdieren!

Heel veel artikelen zijn nu tijdelijk verlaagd met 15% lente-korting. Dus profiteer snel want voor diverse artikelen geldt: op = op!

Bovendien komt de totale opbrengst van alle verkopen ten goede aan belangrijke sterilisatie-projecten voor zwerfdieren in diverse landen.

Kijk snel HIER

mandje

Ben je al door ons gebeld?

nieuwsbrief100bellen

verticalbluewhite250Wij zijn druk bezig met het bellen van al onze relaties, die ons hun telefoonnummer hebben opgegeven, i.v.m. de nieuwe AVG-wet.

Diverse goede tips en adviezen hebben wij al vernomen, waar wij zeker goed naar gaan kijken. Ook kun je dan je voorkeur opgeven, hoe je het liefst ons eventueel wilt ondersteunen.

Nog niet opgegeven, maar mogen wij je wel even (kort) gaan bellen? Vul dan je paar gegevens in via onderstaande link.

CONTACT-LINK

Peters en Meters gezocht voor gehandicapte Chupko en Toto.

chupko5400

Wellicht kun je nog herinneren dat wij een paar maanden geleden een hulpproject hebben gehad voor Sasha in Servië, die in zijn asiel de zorg op zich heeft genomen voor maar liefst 800 opgevangen zwerfdieren.

Daar zitten ook extra zwakke en zelfs gehandicapte hondjes tussen. Sasha heeft voor een aantal van hen zelfs rolstoeljes kunnen regelen. En omdat zij niet in de grote roedel van honderden honden kunnen leven, heeft Sasha voor hen een plekje in een pension kunnen regelen.

Dat kost wel wat geld, maar is de enige manier om deze diertjes de zorg en aandacht te kunnen geven die zij nodig hebben. Via adopties-op-afstand kan een dierenvriend zo'n dier ondersteunen en dit mogelijk maken.

Onze enthousiaste vrijwilliger Ingrid Martens, die op eigen kosten 2 of 3 x per jaar Sasha en al zijn dieren bezoekt, houdt ons goed op de hoogte over o.a. Chupko en Toto. Hun verhaal vind je op onze website onder adopties-op-afstand.

Wij zouden het heel fijn vinden als je ook Peter of Meter wil worden van een van deze beide hondjes! Kijk gauw verder op onze website met onderstaande link:

Klik hier voor meer info

toto2400

asiel

Vrijwilligers gezocht o.a. in augustus voor groot asiel in Portugal!

Het asiel Aanifeira bij Porto zoekt nog vrijwilligers - met of zonder ervaring - om hun 350 honden en 100 katten extra aandacht te geven.

Vooral in augustus zijn er nog volop mogelijkheden.

Slechts 15 euro p.p.p.d. voor de accommodatie in een appartement. incl. afhalen en wegbrengen van/naar de luchthaven. En dagelijks vervoer naar het asiel v.v.

Bemiddelingskosten: 50% korting ==>> 19,50 euro p.p. via de website www.dierenvrijwilligers.nl, onderdeel van onze stichting Dierennood.

Kijk hier voor meer info.


logo footer

Kabelhof 60
3072 WJ Rotterdam - NL
T (+31) (0)10 420 23 44
E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
ANBI-erkenning 8212 50 280
K.v.K. 2447 1674

Onze websites:

www.dierennood.nl
www.dierenstages.nl
www.dierenvrijwilligers.nl
www.nalatenvoordieren.nl   

  facebook color  twitter color  google  linkedin
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS