Leuk: koop een baksteen met je naam erop voor een asiel.

Nieuwsbrief nr. 108 - december 2018

Bekijk de webversie

header stichtingDierennood

Bij ons gaat 100% van alle donaties naar hulp voor zwerfdieren.

nb108 header

Michael Chour is een Franse arts, die in Thailand honderden zwerfhonden redt uit de vleesindustrie.

michael 01Bouw mee voor het belangrijke asiel van Michael en zet je naam op een echte baksteen!

Ver weg van de hoofdstad Bangkok en de toeristische stranden van Thailand, heeft de Franse arts Michael Chour ervoor gekozen om zich in te zetten voor de duizenden zwerfdieren in het uiterste noorden van dat land aan de grens met Cambodja.

Daar worden deze dieren iedere dag weer bedreigd door gewetenloze hondenvangers voor de verkoop aan de vleesindustrie.

Het is bitter nodig dat Michael een eigen opvang kan gaan bouwen, waarin de door hem bevrijde honden weer op krachten kunnen komen. Hopelijk met daarna een adoptie bij dierenvrienden.

Behalve met het 'gewoon' doneren, kun je nu ook een of meer bakstenen voor 10 euro per stuk te gaan sponsoren, waardoor jouw naam voor altijd op een muur van dat asiel te zien zal zijn. Kijk hier verder.

Dit heel speciale en belangrijke werk is ons actuele Hulpproject-van-de-Maand december en wij hopen weer op een prachtige opbrengst. Met recht is dit een Kerst-project op 'leven en dood'...

bnr doneren

kretaWie wil Simone op Kreta gaan helpen?

Simone Aardenburg is een Nederlandse vrouw die in haar eentje ongelooflijk goed werk voor de vele zwerfkatten op dat eiland doet.

Zij krijgt daarbij fantastische steun van het prachtige hotel Creta Maris Beach in Chersonissos. Zie de foto hier rechts. Zij helpen haar heel goed om de katten rondom dit hotel te verzorgen en vervolgens te vangen om hen te laten steriliseren bij een locale dierenarts.

Wie wil binnenkort naar haar toe komen, om dit heel nuttige en dankbare werk samen te gaan doen? Simone woont in een klein appartement en zij kan ook voor jou zo'n accommodatie regelen voor slechts 13 euro per dag. Je mag zelfs ook voor 5 euro per dag een appartement delen met haar.

Wil je meer weten om zelf naar Kreta te gaan om Simone te gaan helpen? Mail mij Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of bel mij 010-420 23 44.

En als je interesse hebt in een vakantie in een van de mooiste, maar ook DIERVRIENDELIJKSTE hotels van Griekenland, klik dan even op de bovenste foto van dit hotel en profiteer van aantrekkelijke kortingen voor 2019!


kerstkattenBestel snel nog je Kerstkaarten bij ons!

Wij hebben er nog genoeg, maar onze Gaby Huson wil je bestelling ook nog op tijd bij je kunnen laten bezorgen.

Bestel daarom vandaag nog een of meerdere setjes van de mooiste dieren-kerst-kaarten van de Benelux...

Je kunt kiezen voor een setje met 5 hondenkaarten of 5 kattenkaarten. Het zijn luxe dubbele kaarten, compleet met enveloppen. Nu met verlaagde prijs van maar € 3,75 per setje.

Nog niet besteld? Nu kan het nog!

KLIK HIER


webshopCadeaus voor een huisdier? Kijk in onze webshop!

Onze vrijwilligster Sandra heeft ervoor gezorgd dat er inmiddels meer dan 135 artikelen in onze webshop staan, waar je een huisdier heel blij mee kunt maken. Ideaal als kerstcadeau voor je partner, vrienden of familie!

Kies uit een ruime keuze van leuke artikelen om je dieren te laten snuffelen, krabben, om in te liggen, om mee te spelen, enz. En alles is uniek gemaakt, dat je nergens anders kunt kopen...

NIEUW: Nu ook leuke kinder-rugzakjes met een dier erop. En dat voor maar 5,95 euro!

Kijk hier maar eens eens naar de ruime keuze.
Nu ook een aantal voordelige aanbiedingen!


Bestel je kerst-cadeau's via onderstaande link bij Bol.com en help daarmee veel dieren.

kerst bol com

kerst bol com 2


kattenkalenderHandige kattenkalender te koop!

Iris Korfer zet zich met haar stichting Kattenhulp Griekenland al jaren geweldig goed in om katten in heel Griekenland te helpen.

Zij werkt o.a. samen met de Greek Cat Care Foundation. Deze hebben weer een heel mooie maand-kalender voor 2019 samengesteld.

Ik als redacteur van deze nieuwsbrief gebruik zo'n kalender al jaren om alle afspraken, verjaardagen e.d. netjes bij te kunnen houden.

Bestel hem ook!

Bovendien steun je er het goede werk van die stichting mee!
Klik hier voor meer informatie.


xmas dieren amsterdam

Kerst-oproep aan alle mensen

Ondersteund door 25 dierenbelangenorganisaties waaronder stichting Dierennood.

Binnenkort is het weer kerstmis, een feest dat door velen van ons gezien wordt als feest van de vrede. Helaas is de vrede wereldwijd ver te zoeken en is het schrikbarend hoe wij met elkaar en met dieren om kunnen gaan.

Voor menig dierenliefhebber geldt dat een eigen hond, kat of ander dierbaar huisdier een goed en lang leven wordt gegund. Maar anders ligt dat voor al die ver van ons weggestopte naamloze miljoenen dieren die de pech hebben dat wij ze niet persoonlijk kennen. Hun leven is veelal een en al lijden.

Wreedheden tegen mede-mens, kind en dier staan niet los van elkaar en iedere vorm is even verwerpelijk. Zet daarom zelf een eerste stap naar wereldwijde vrede: laat dieren geen onderdeel zijn van je Kerstdiner.

Het wordt tijd dat we ons bezinnen op hoe we omgaan met andere levende wezens die ook bewustzijn en gevoel hebben. Voor de vijfde keer wordt dit jaar daarom de Vredesdienst voor Dieren vlak voor kerst op zaterdagmiddag 22 december georganiseeerd in de Nassaukerk in Amsterdam.

Kom jij ook? Klik dan hier voor meer informatie.


  dog piglet

Waarom geen vegetarisch Kerst-menu?

Nu er vooral de laatste tijd zulke prachtige vegetarische ingrediënten zijn bijgekomen, is smaak geen reden meer om niet een vegetarische menu voor de Kerst te gaan samenstellen.

Hier wat voorbeelden van smaakvolle en feestelijke vegetarische recepten:

https://www.ah.nl/allerhande/recepten/R-L1383828430527/vegetarische-kerstrecepten

https://www.elleeten.nl/Food/vegetarische-kerstrecepten-kerst-vegetarisch-recepten 


logo footer

Kabelhof 60
3072 WJ Rotterdam - NL
flagsT (+31) (0)10 420 23 44
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
ANBI-erkenning nr.:
8212 50 280
Lid Goede Doelen 
Nederland
K.v.K. 2447 1674

Onze websites:

dierennood.nl
dierenstages.nl
dierenvrijwilligers.nl
nalatenvoordieren.nl
vetstudents.eu
tiereinnothilfe.de

  facebook  twitter  google  linkedin
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS