194 | Kleine huisdieren

MINI CV niet-DA 194

Streek Provincie Antwerpen
Sector Kleine huisdieren
Geslacht Vrouw
Beschikbaar 16/02/2018
Vervangingen Ja

Ervaring

Ekeren, 16-01-2018

Betreft: Open sollicitatie dierenartsassistente.

Geachte Dierenkliniek,

Wat leuk dat u op mijn profiel kijkt!

In 2006 behaalde ik mijn MBO niveau 4 diermanagement diploma in Barneveld te Nederland, waarna ik direct aan het werk kon als dierverzorger in Dierenrijk, een dierentuin bij Eindhoven. Hier heb ik 11 jaar met veel plezier gewerkt. In deze jaren heb ik niet stil gezeten en schreef ik o.a. voor De Harpij, een vakblad voor dierentuin medewerkers. Heb ik meegeholpen bij het ontwikkelen van educatieve dierenshows, coachte ik collega’s in presenteren en diertraining en heb ik een cursus dierenartsassistente gevolgd.

In 2017 ben ik voor de liefde verhuisd van Nederland naar België en kon ik beginnen in de Zoo van Antwerpen bij de olifanten, giraffen en zebra’s.

Nu ben ik echter toe aan een nieuwe uitdaging buiten de dierentuin wereld en wil graag mijn carrière voortzetten als dierenartsassistente bij een praktijk waar klantgericht, dierzorg en collegialiteit op 1 staan.

Ik ben leergierig, transparant en bewust dat ik nog veel te leren heb op het vakgebied van dierenartsassistente. Veel basis kennis m.b.t dierzorg en voeding heb ik. Ook ben ik er van overtuigd dat mijn ervaring die ik heb opgedaan in de dierentuin betreft: klantgericht, commercieel inzicht en communicatieve sociale vaardigheden volop in uw praktijk benut kunnen gaan worden.

Graag zou ik uitgenodigd willen worden voor een kennismakingsgesprek, zodat ik mijn motivatie mondeling kan toelichten.

Groetjes,

Lonneke

Extra

/

Kandidaat niet-DA 194 contacteren