Overname DAP in Antwerpen-Zuid

Aanbod:

Omwille van carrièreswitch ben ik op zoek naar een enthousiaste dierenarts, die mijn praktijk, die ik gedurende 15 jaar met hart en ziel heb gerund, verder wil uitbouwen.
Het betreft een modern uitgeruste kleine huisdieren praktijk op een aangename locatie te Antwerpen-Zuid met een zeer leuk en uitgebreid cliënteel. De praktijk is nog steeds in volle groei.
De praktijk beschikt onder andere over een digitaal RX-toestel, video-otoscoop, gasanesthesie met zuurstofconcentrator, ultrasoonreiniger, autoclaaf, hospitalisatiekooien van Gutmann en dergelijke meer. De praktijkruimte bevindt zich op het gelijkvloers van een gerenoveerd herenhuis en wordt mee te koop aangeboden.
Alle cliëntgegevens zijn verwerkt in het softwareprogramma Fuga, wat een gemakkelijke overdracht van gegevens mogelijk maakt.
Een inloopperiode tot januari 2021 is mogelijk en voor ondersteuning achteraf ben ik zeker nog beschikbaar.
Voor al wie geïnteresseerd is in een verdere uitbreiding van zijn of haar eigen praktijk of voor iedereen die een snelle start wil maken, gelieve contact op te nemen via het nummer 0486 42 45 47 (liefst na 19u30) of via mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of neem alvast eens een kijkje op mijn website: https://www.dierenartsdaelman.be/


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

DogID Online

DogID online - databank registratie honden.